Vacature: Senior beleidsmedewerker implementatie Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg

0
819

Het team Kwaliteit en Zorgbeleid ondersteunt als belangenbehartiger en dienstverlener haar leden door hen te inspireren, informeren en ondersteunen om hun werk voortdurend te verbeteren. De kwaliteit van bestaan van de cliënt staat daarbij centraal. De VGN helpt leden met kwaliteitsverbeteringen door thema’s te agenderen, vernieuwingen te verspreiden en verbindingen te leggen tussen de zorg en thema’s als wonen, leren en werken.

Spreekt je dit aan? Kom dan ons team versterken. Wij hebben op dit moment een vacature voor een:

Senior Beleidsmedewerker implementatie Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg

(28 uur per week)

 Als Senior beleidsmedewerker in het team Kwaliteit en Zorgbeleid hou je je bezig met de coördinatie van de implementatie van het Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg. Je werkt nauw samen met het implementatieteam en met de beleidsmedewerker Kwaliteitskader.

Functie-eisen

Je krijgt energie van belangenbehartiging. Je bent deskundig en wordt enthousiast van werken aan het thema kwaliteit in relatie tot andere beleidsthema’s. Je bent klantgericht en proactief, werkt zelfstandig en straalt enthousiasme uit. Je bent bekend met kwaliteitsdenken en weet leden actief te faciliteren in het eigen maken van het kwaliteitskader. Je kunt goed organiseren en presenteren en je bent communicatief sterk. Je bent een verbinder en een netwerker op verschillende niveaus.

Je hebt:

  • een academisch denk- en werkniveau
  • een goed ontwikkelde politieke antenne
  • affiniteit met de gehandicaptenzorg
  • meerjarige ervaring met projectmatig werken
  • bij voorkeur praktijkervaring met het vernieuwd kwaliteitskader gehandicaptenzorg
Arbeidsvoorwaarden

De VGN past de CAO Gehandicaptenzorg toe. Inschaling conform FWG schaal 65, met een maximum van € 5.096,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Aanstelling geschiedt voor een jaar met intentie om daarna om te zetten naar onbepaalde tijd. De VGN investeert in goede opleiding en persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Jolanda Spelten, senior beleidsmedewerker Kwaliteit,  030-27 39 303. Je schriftelijke sollicitatie kun je mailen naar personeel@vgn.nl, t.a.v. Ronella Bleijenburg. Je sollicitatie dient uiterlijk 7 juli  aanstaande in ons bezit te zijn. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 11 juli en donderdag 13 juli.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.