What Do I Need To Make It In Business?

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...

LIFESTYLE

TECHNOLOGY

LATEST NEWS

Aantal leerlingen op vrijescholen groeit met 35% in tien jaar

De afgelopen 10 jaar is de vrijeschool gegroeid met ruim 35%. Er kwamen in die periode meer dan 7.000 leerlingen bij. Vrijescholen groeien daarmee landelijk sterk bovengemiddeld. In totaal volgen nu 27.500 leerlingen in Nederland vrijeschoolonderwijs, 16.000 in het primair onderwijs en 11.500 in het voortgezet onderwijs. Dat blijkt uit een inventarisatie van de Vereniging van vrijescholen.

Eerste internationale vrijeschool van Nederland start in Den Haag

De eerste internationale vrijeschool van Nederland gaat deze zomer van start in Den Haag onder de naam: International Waldorfschool The Hague. De school voorziet in een toenemende behoefte aan vrijeschoolonderwijs binnen de internationale gemeenschap. Na een gedegen voorbereiding kreeg de school het afgelopen jaar groen licht van het ministerie van Onderwijs om een nieuwe internationale school in Den Haag op te richten.

Extra geld voor kleine vrijescholen

Minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs, Arie Slob, maakt extra middelen vrij voor de ondersteuning van kleine scholen. Het kabinet geeft nu 120 miljoen euro uit aan zo'n 2000 scholen met minder dan 145 leerlingen en daar komt na dit jaar 20 miljoen euro bij. Dat is goed nieuws voor de kleinere vrijescholen die vaak meer dan grote scholen te maken hebben met financiële en personele uitdagingen. 

STAY CONNECTED

0FansLike
65,848VolgersVolg
17,099AbonneesAbonneer
- Advertisement -

POPULAR ARTICLES

OneNote for iOS and Mac lets you attach files

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...

NZa publiceert beleidsregels 2018

De NZa heeft op 29 juni jl. de beleidsregels voor 2018 gepubliceerd. In de circulaire (bijlage) vindt u een uitgebreid overzicht van de wijzigingen en een toelichting op die wijzigingen en op de toepassing van enkele beleidsregels.

De beleidsregels zelf vindt u op de website van de NZa: https://www.nza.nl/regelgeving/circulaires

Een belangrijke wijziging is de komst van een integraal tarief voor zorg en kapitaalslasten. Over de verwerking en de hoogte van de NHC- en NIC-component in de verschillende integrale ZZP-tarieven verschijnt vandaag een apart artikel op onze website. De belangrijkste overige wijzigingen worden hieronder kort toegelicht.

Why you should choose Microsoft over Linux

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...

LATEST REVIEWS

Aandacht voor palliatieve zorg

Op het Kennisplein Gehandicaptensector, waarin de VGN participeert, wisselen begeleiders en ondersteunende professionals kennis en ervaring uit. In deze rubriek wordt steeds één resultaat van de vele activiteiten belicht.

RECENT COMMENTS