Over mij

In 2015 kwamen ik op het idee om mijn eigen website te bouwen. Als verslaggever had ik altijd gedroomd om mijn eigen online dagblad te hebben. En dat is mij aardig gelukt als ik nu terugblik. Op deze website kan je alles lezen over alle onderwerpen en de pagina wordt altijd aangevuld met het laatste nieuws. Dus, ben je klaar om een trouwe volger van mij te worden. Je kan mij ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Ook mijn volgers van de social mediakanalen komen aan hun trekken met het nieuws dat ik deel.

Alvorens ik een nieuws deel doe ik eerst onderzoek of de informatie op waarheid berust. Je hoeft je dus niet druk te maken dat ik nepnieuws publiceer of deel. Als je een bericht op deze website ziet staan, mag je aannemen dat het geloofwaardig is. Ik weet hoeveel aandacht nepnieuws tegenwoordig krijgt in de media. Het is goed als je meteen kijk naar mijn blog over hoe je de geloofwaardigheid van nieuws moet vaststellen. Hier heb ik wat snelle tips voor je geschreven. Ik ben een professionele verslaggever en weet wat de spelregels zijn voor het publiceren van nieuws.

Tenslotte wens ik je veel leesplezier op deze website en volg me ook op de social mediakanalen als je dat nog niet hebt gedaan.