Top websites

Op deze pagina heb ik de beste nieuws websites van Europa voor je geplaatst. In een artikel op mijn blogpagina heb ik al tip meegegeven dat je altijd andere websites moet bekijken of ze dezelfde nieuws ook melden als het gaat om het herkennen van nepnieuws. Dus als je ooit ook twijfelt aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van mijn berichten mag je een van deze websites opendoen en voor je zelf verifiëren. Hier de beste Europese website die je zeker moet volgen als je alles wilt weten wat er om je heen gebeurt.

1. Euro nieuws

Euro nieuws is een website die in 16 talen te lezen is. Het publiceert de meest recente nieuws voor je. Je kan je nu meteen ook inschrijven voor de nieuwsbrieven. Zo heb je elke dag nieuw in je inbox. Je kan op deze website lezen over Europa, business, sport en ook internationaal nieuws is hier te vinden.

2. Politico

De website is in april 2015 online gegaan en deelt de recente updates met betrekking tot politiek en hoe die Europa en alle andere landen beïnvloedt. Deze website heeft enorm veel ervaren auteurs dus je mag gegarandeerd zijn van kwalitatief goede nieuws. Laat je informeren over politiek, zodat je ook jouw eigen mening kan vormen, wanneer je de volgende keer mag stemmen.

3. De Volkskrant

De Volkskrant is nu ook online. De website is goed gebouwd en alle artikelen zijn netjes gesorteerd onder categorieën: nieuws en achtergrond, columns en opinie, uitgelicht, wetenschap, mensen, beter leven, cultuur en media, foto, economie en sport. Netjes allemaal op een rijd, zodat het gebruikersvriendelijk is voor alle bezoekers. Schrijf je ook meteen in voor hun nieuwsbrief en de laatste meldingen. Zo mis je geen enkele nieuws en weet je alles wat er in Nederland en andere landen gebeurt.

4. Euro reporter

Euroreporter is een multimedia nieuwsplatform gevestigd in Brussel. Zij publiceren alle nieuws van de EU en Internationaal in verschillende talen. Hun nieuws wordt dagelijks gepubliceerd in een simpele schrijfwijze en zonder vooroordelen. Je kan ze op social mediakanalen als twitter en facebook volgen.  Heb je dat nog niet gedaan? Ga dus snel op je social media account, zoek ze op en volg ze nu!

5. NRC

NRC is een van de meest gelezen digitale kranten. De krant bestaat als sinds 1970 en heeft zich in de loop van de jaren verder ontwikkeld. De journalisten die hier werken hebben speciale kernwaarden en weten hoe ze nieuws op de beste manier moeten overbrengen aan het publiek. Schrijf je dus nu in. Ze hebben ook een ombudsman aan wie je alle vragen kunt stellen.

6. RTL Nieuws

Als ik het heb over de beste nieuwswebsite mag ik RTL-nieuws helemaal niet vergeten. Je kunt ze niet alleen op de televisie volgen, maar hun publicaties ook online lezen en op facebook en twitter.  Ze hebben ook hun eigen app laten bouwen, zodat hun trouwe volgers nooit een bericht missen. Schrijf je nu in en ga nu hun app downloaden als je dagelijks geüpdatet wilt worden met het nieuws van de dag.